Winbank: Η νέα διαδικασία ελέγχου online συναλλαγών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πολύ σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή, ο μηχανισμός πρόσθετου ελέγχου συναλλαγών σε επιλεγμένες εγχρήματες συναλλαγές σας μέσω winbank app. Στο πλαίσιο αυτό, σας προτείνουμε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, να ενημερώσετε την εφαρμογή με τη νεότερη έκδοση στα Google Play, App Store, App Gallery. 


Αναλυτικότερα σε περίπτωση που απαιτηθεί πρόσθετη ταυτοποίηση θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε 2 από τα 4 ψηφία του PIN της προσωπικής χρεωστικής σας κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς. Αν έχετε στη κατοχή σας περισσότερες από μια ενεργές χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, θα σας ζητηθεί να ορίσετε μια χρεωστική κάρτα για την διενέργεια της πρόσθεσης ταυτοποίησης. 

Εάν δεν έχετε ενεργή προσωπική χρεωστική κάρτα, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τον κωδικό OTP που θα σας σταλεί στο email επικοινωνίας που έχετε δηλώσει στη winbank. 

Winbank

Σημειώνεται ότι:

 Εάν έχετε στην κατοχή σας περισσότερες από μία ενεργές χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, θα σας ζητηθεί να ορίσετε την χρεωστική κάρτα που επιθυμείτε, για την διενέργεια της πρόσθετης ταυτοποίησης.

Εάν δεν έχετε ενεργή προσωπική χρεωστική κάρτα, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τον κωδικό (OTP) που θα σας σταλεί στο email επικοινωνίας που έχετε δηλώσει στη winbank.

*Ο νέος τρόπος επιβεβαίωσης συναλλαγών είναι επιπρόσθετος από αυτά που απαιτούνται για την ισχυρή ταυτοποίηση των συναλλαγών στη winbank σύμφωνα με την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας (PSD2) για τις Υπηρεσίες Πληρωμών και ενισχύει με την ορθή χρήση του την ασφάλεια των συναλλαγών.

Μην ξεχνάτε! Η Τράπεζα Πειραιώς δεν θα σας ζητήσει, σε καμία περίπτωση, αποστέλλοντας e-mail ή τηλεφωνικώς να αποκαλύψετε προσωπικά και εμπιστευτικά δεδομένα όπως στοιχεία καρτών, κωδικούς πιστοποίησης, προσωπικούς μυστικούς κωδικούς (PIN) κοκ.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη