Βρες το ιδανικό σημείο του Wi-Fi σου στο σπίτι με αυτή την Android εφαρμογή

Μέσω μιας εντελώς δωρεάν εφαρμογής που κυκλοφορεί για Android smartphones μπορούμε εύκολα και γρήγορα να βρούμε το ιδανικό σημείο του Wi-Fi. Ο λόγος για το WiFiman μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή στο Android με πλήθος χαρακτηριστικών και λειτουργίες. Στη περιγραφή στο Google Play Store διαβάζουμε:

Το WiFiman είναι εδώ για να σώσει το δίκτυό σας από αργό σερφάρισμα, ατελείωτο buffering και συμφόρηση καναλιών δεδομένων. Με αυτήν την δωρεάν στη χρήση (και χωρίς διαφημίσεις) εφαρμογή, μπορείτε: (το κείμενο συνεχίζεται κάτω από την εικόνα)

wifiman



* Εντοπίστε άμεσα διαθέσιμα δίκτυα WiFi και συσκευές Bluetooth LE.
* Σάρωση υποδικτύων δικτύου για πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με συσκευές που έχουν εντοπιστεί, όπως πρωτόκολλα εντοπισμού Bonjour, SNMP, NetBIOS και Ubiquiti.
* Συνδεθείτε στο δίκτυό σας UniFi εξ αποστάσεως μέσω Teleport - ένα δωρεάν VPN μηδενικής διαμόρφωσης.
* Πραγματοποιήστε δοκιμές ταχύτητας λήψης/μεταφόρτωσης, αποθηκεύστε αποτελέσματα, συγκρίνετε την απόδοση του δικτύου και μοιραστείτε πληροφορίες με άλλους.
* Μεταφέρετε τα σημεία πρόσβασης (AP) σε κοντινά κανάλια δεδομένων για να αυξήσετε άμεσα την ισχύ του σήματος και να μειώσετε τον όγκο της κυκλοφορίας.
* Δοκιμάστε την ταχύτητα σύνδεσης μεταξύ του UniFi Dream Machine ή του UDM Pro και των φορητών συσκευών σας.
* Δείτε βελτιωμένες λεπτομέρειες για όλες τις συσκευές Ubiquiti στο δίκτυό σας (UniFi, AmpliFi, AirMAX, EdgeMAX, EdgeRouter, EdgeSwitch, UISP, AirCube, AirFiber).


Ποιες πληροφορίες εμφανίζει το WiFiman;
Θα δείτε διεύθυνση IP, μάσκα δικτύου, πύλη, διακομιστή DNS, SSID, BSSID, ισχύ σήματος, ασύρματο κανάλι, καθυστέρηση ping και πληροφορίες απώλειας πακέτων.

Τα εργαλεία δικτύου του WiFiman περιλαμβάνουν:
* Αναλυτής δικτύου με υποστήριξη WiFi 6 και μετρητή ισχύος σήματος.
* Δοκιμή ταχύτητας WiFi.
* Λεπτομερείς πληροφορίες κυψέλης δικτύου.
* Ένας σαρωτής δικτύου για την ανακάλυψη συσκευής.
* Ένας σαρωτής θυρών.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή από εδώ στο Google Play Store.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη