Κάνε εγγραφή στο Payzy εδώ, πάρε 10 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ για να τα κάνεις ό,τι θέλεις

 To Payzy είναι η υπηρεσία πληρωμών η οποία προσφέρει 1000 coins σε όποιον εγγραφεί και στη συνέχεια αυτά μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε 10 ευρώ μέσω της εφαρμογής. 

Μπορείς να τα κάνεις ό,τι θέλεις, για παράδειγμα, μπορείς να βγάλεις μια κάρτα άυλη προπληρωμένη μέσω του Payzy εντελώς δωρεάν και να τη χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε διαδικτυακή υπηρεσία εσύ επιθυμείς, ακόμη και σε στοιχηματικές ή απλά τη βάζεις στο Πορτοφόλι Google και κάνεις τις αγορές σου σε POS για σουβλάκια, καφέ, τσιγάρα ό,τι θέλεις. Με μια απλή εγγραφή και μόνο. Να σημειωθεί ότι θα πρέπει η ταυτότητά σου να έχει και αγγλικούς χαρακτήρες, το όνομά σου να είναι και στα Αγγλικά, να μην είναι πολύ παλιά δηλαδή, δεν δέχονται χειρόγραφες.

Παράλληλα αν γράψεις και εσύ κάποιο μέλος της οικογένειά σου θα πάρεις άλλα 10 ευρώ εσύ και άλλα 10 αυτός που έφερες. Ξεκίνα, πιέζοντας τον συνδεσμο από κάτω και βάλε το email σου για να ξεκινήσεις την εγγραφή για να πάρεις δωρεάν τα πρώτα 10 ευρώ.

Πίεσε ΕΔΩ στον συγκεκριμένο σύνδεσμο για να κάνεις εγγραφή στο Payzy και να πάρεις τα 10 ευρώ.



Κάνε εγγραφή μέσω του συνδέσμου αυτού και πάρε 10 ευρώ και στη συνέχεια αν καλέσεις και εσύ κάποιον φίλο σου θα δώσει 10 ευρώ εκείνον και άλλα 10 ευρώ εσένα. 

Πίεσε ΕΔΩ στον συγκεκριμένο σύνδεσμο για να κάνεις εγγραφή στο Payzy και να πάρεις τα 10 ευρώ.

Πως κάνω εγγραφή:

Πιέζεις πάνω στον σύνδεσμο παραπάνω και βάζεις το email σου.

Δίνεις όλα τα στοιχεία που ζητά και συνδέεσαι στο taxisnet για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά σου. Αν δεν έχεις κωδικούς μπορείς να ανεβάσεις εσύ τα έγγραφα.

Τέλος κάνεις μια βίντεο κλήση με  εκπρόσωπο και έτσι ολοκληρώνεται η εγγραφή. Στη video κλήση σου ζητάνε να δείξεις μόνο την ταυτότητα, 3 λεπτά κρατάει η διαδικασία, δεν σε ρωτάνε κάτι άλλο και δεν σε απασχολούν καθόλου.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη